Anotech-Engineering Architecture

 

Suntem o companie de consultanță care oferă servicii integrate de arhitectură și inginerie. Pasiunea noastra pentru ingineria seismică a apărut din interesul pentru proiectarea unor structuri complexe, în medii care aduc mereu noi provocări inginerilor. Scopul nostru este să protejăm societatea și mediul construit de cutremure, vând și alte hazarduri, limitând riscul socio-economic la un nivel considerat a fi acceptabil.

Echipa noastră are o experiență solidă în oferirea de soluții competitive pentru evaluări seismice, consolidări, analize structurale și proiectarea clădirilor industriale, management de proiect și consultanță.

Parteneriatul cu mediul academic ne ajută să găsim soluții innovative și cu un impact real în contextual schimbărilor tehnologice rapide din domeniu. Colaborarea cu universitatea ne ajută să ne îndeplinim mai bine misiunea de a oferi oamenilor puterea de a crea comunități solide și unite.

Garantăm rezultate exacte și soluții competitive. Oferim o gamălargă de servicii, iar domeniile noastre de expertiză sunt următoarele:

- Inginerie structural

- Modelare structural avansată

- Inginerie seismică

- Optimizări structurale

- Consolidarea clădirilor existente și a monumentelor

- Inginerie civilă

- Studii de prefezabilitate și de fezabilitate

- Arhitectură

- Proiectare de instalații (mecanice, sanitare, electrice, termice)

- Inginerie geotehnică

- BIM

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2024. Design vmw

Search