ARGGO

Arggo este o companie specializata in dezvoltare de software si consultanta care isi propune sa inspire pe toata lumea sa-si depaseasca performantele utilizand imbunatatirea proceselor si digitalizarea.

Intr-o perioada a schimbarilor constante, cand adaptabilitatea este imperativa, oferim companiilor instrumentele si cunostintele necesare pentru a le ajuta sa-si recastige timpul pierdut si sa-l investeasca mai intelept. Viziunea noastra pe termen lung este de a oferi modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din intreaga lume.

Folosind o abordare end-to-end, adaugam valoare fiecarei etape, de la Business Process Reengineering si analiza de sistem, pana la implementarea finala si suport post-implementare. Oferim solutii de business personalizate pentru orice industrie, imbinand Dynamics 365, Timeqode, Office 365, Azure si Business Intelligence cu experienta noastra in managementul de business si in consultanta.

In cautarea succesului clientilor, vrem sa inspiram dezvoltare si sa construim o relatie puternica cu toti partenerii nostri, luandu-ne angajamentul de a indeplini cerintele si ambitiile tuturor.

Incurajam creativitatea si munca in echipa, astfel incat cei peste 100 de colegi pasionati sa se concentreze exclusiv pe construirea de solutii si furnizarea de servicii de inalta calitate, bazate pe rezultate.

Together, we are one!

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2024. Design vmw

Search