CADWARE Engineering

CADWARE Engineering este o companie specializată în domeniul aplicațiilor software de proiectare, numărându-se printre cei mai importanți furnizori de soluții CAD și BIM din România. Compania comercializează aplicații software 2D și 3D pentru proiectare și vizualizare în domenii precum arhitectură, design interior, construcții, mecanică, topografie, cadastru, grafică, media & entertainment, dar și produse hardware, create de cele mai prestigioase branduri din lume.

 

Încă de la înființare, în 2008, CADWARE Engineering este Centru Autorizat de Training Autodesk și susține cursuri și examene pentru certificări Autodesk. Pe lângă licențiere, compania oferă consultanță și suport tehnic pentru aplicațiile software și echipamentele hardware distribuite, instruire și certificare software, implementare BIM, CAD Management și modelare 3D.

CADWARE Engineering se adresează atât birourilor de arhitectură/proiectare și companiilor de construcții, cât și firmelor medii și mari din infrastructură și proiectare industrială.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2022. Design vmw

Search