eDevize

De 10 ani, eDevize urmareste sa digitalizeze si sa inoveze procesul de evaluare si ofertare din domeniul constructiilor și instalatiilor. Misiunea din spatele acestor actiuni este de a stabili noi standarde de incredere intre actorii principali din domeniu, oferindu-le un limbaj comun si noi instrumente care sa le faciliteze colaborarea.

Impactul eDevize se masoara prin reducerea timpului de evaluare si ofertare si prin estimarile de pret 100% corecte. Programul vine in spirjinul arhitectilor, proiectantilor si executantilor pentru a tine mai usor sub control costurile lucrarilor de constructii si instalatii.

eDevize este un program dezvoltat impreuna cu utilizatorii si adaptat dupa nevoile acestora. Evolutia tehnologiei a deschis noi oportunitati pentru facilitarea lucrului cu devizele.

Automatizarea proceselor si dezvoltarea de noi functii permite astazi realizarea devizelor intr-un mod mult mai sigur si mai rapid. Un program profesional de devize asigura astfel controlul asupra lucrarilor si cel mai important, asupra propriului profit.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search