MOVI CONSTRUCT

În cei 27 de ani de activitate pe piaţa din România, Movi Construct a reuşit să pună la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune echipe de specialişti, o calitate superioară a lucrărilor executate, profesionalism, încadrarea în termenele de execuţie asumate.

Domeniul nostru de expertiză cuprinde comercializarea şi instalarea sistemelor de climatizare, ventilaţie cu sau fără aport de aer proaspăt, instalaţiile sanitare şi incendiu.

Diversitatea lucrărilor executate se reflectă prin varietatea şi multitudinea proiectelor în care am fost implicaţi. Astfel, enumerăm fără a ne limita însă doar la acestea: clădiri de birouri, ansamble rezidenţiale, clădiri tehnologice cu grad ridicat de control al temperaturii şi umidităţii, hoteluri, galerii comerciale, hale industriale

Echipamentele de bază comercializate de societatea noastră, precum sistemele de climatizare VRF, centralele de tratare a aerului, centralele termice, agregatele preparare apă răcită, ventiloconvectorii, aparatele de aer condiţionat, pompele de căldură şi grupurile de pompare fac parte din clasa de vârf a echipamentelor comercializate pe piaţă europeană.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search