Septembrie Consulting

Septembrie Consulting este o societate romaneasca cu capital integrat privat infiintata in 2005 din pasiunea de a construi.

La inceput,  directiile principale de dezvoltare au fost consultanta de supervizare pentru infrastructura rutiera, management de proiect pentru investitiile private si consultanta tehnica, financiara si contractuala pentru bancile care finantau antreprenori implicati in investitii publice sau dezvoltatori privati.

Compania a crescut organic in mediul economic framantat din sectorul constructiilor, adaptandu-se si redescoperindu-se permanent, echilibrand proiectele din mediul privat cu cele publice,  adaugand la sectorul de infrastructura rutiera, constructiile civile, infrastructura municipala de utilitati, aeroporturi, etc. Aceasta evolutie a creat, la randul ei,  o diversitate de “persona”  adaugand la rolul de consultant de supervizare  si  pe cel de consultant pentru antreprenori,  si chiar de constructor.  

Toate acestea au putut prinde viata doar prin construirea si mentinerea unor relatii statornice si de incredere cu angajatii si prin crearea, pe termen lung, a unor relatii oneste, de respect reciproc cu clientii si partenerii nostri.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search