TotalSoft

Din 1994, TotalSoft a inovat, adaptat și dezvoltat constant noi soluții care au făcut posibile poveștile de succes ale celor mai mari companii din România. Democratizarea tehnologiei a devenit viziunea pe baza căreia TotalSoft își propune să devină global și îndrăzneț: să fim un furnizor de soluții de pionier pentru clienții noștri prin digitalizarea și automatizarea de astăzi a călătoriei lor de mâine pentru industriile noastre strategice.

În prezent, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de afaceri (ERP, HCM, CRM, DM, BI) din Europa Centrală și de Est, cu o echipă de peste 600 de specialiști și proiecte în 41 de țări de pe patru continente.

TotalSoft este furnizorul preferat de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP și Charisma HCM sunt produse lider de piață în România, cu referințe relevante în 9 industrii: servicii financiare, retail, distribuție, producție, construcții, agricultură, energie, medical și servicii.

 

 

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search