Viacon

De la înființarea sa în 1986, ViaCon a construit mai mult de trei decenii de istorie în producția, proiectarea și furnizarea de structuri din oțel ondulat, de care suntem foarte mândri.

Astăzi, din Grupul ViaCon fac parte 30 de companii din 18 țări din Europa, CIS și Orientul Mijlociu. Grupul produce conducte flexibile din oțel și din polietilenă, precum și structuri din oțel corugat folosite la construcția de podețe, poduri, treceri pentru animale și tuneluri.

ViaCon România a fost înființată în 2010 și a jucat un rol important în multe dintre cele mai mari realizări și succese ale ViaCon. În septembrie 2012, ViaCon a inaugurat în Parcul Industrial Graells & Llonch din localitatea Prejmer, Brașov, prima linie de producție de conducte de polietilena de înaltă densitate, o investiție strategică pentru dezvoltarea companiei.

Scopul nostru este acela de a oferi soluții inovatoare atât în ceea ce privește proiectarea cât și construcțiile, iar portofoliul nostru de clienți cuprinde companii multinaționale, primării și consilii județene, dar și firme mici și mijlocii. Oferim soluții pentru poduri, pasaje și podețe din oțel corugat, soluții geotehnice, gabioane și panouri fonoabsorbante, sisteme de canalizare pluvială și țevi corugate din  polietilena, Pecor Optima, poduri provizorii tip Acrow, structuri realizate din elemente prefabricate tip CON/SPAN.

La ViaCon ne concentrăm pe un grup internațional coeziv, care este gata să ne sprijine clienții și societatea în a face față provocărilor lumii moderne. O echipă care reunește experiența și cunoștințele tuturor oamenilor care lucrează pentru și cu ViaCon în 19 țări diferite.

În procesul de proiectare avem în vedere atât protecția mediului, cât și sănătatea și securitatea în muncă, iar produsele noastre sunt în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

Misiunea companiei este așadar de a-și îmbunătăți în mod constant produsele și de a coopera îndeaproape cu clienții săi pentru a putea răspunde cerințelor pieței cu produse la cel mai înalt standard de calitate prin proiectare, asistență tehnică, consultanță dar și prin calitatea producției, proiecte relevante din experiența de peste 30 de ani pe care grupul ViaCon a dobândit-o în acest domeniu, dar și soluții metalice din otel corugat în cei peste 120 de ani de utilizare la nivel global.

Așadar, nu este vorba doar de produsele și soluțiile de ultimă generație pe care ViaCon le oferă, ci de a construi o lume mai conectată. Ca parte cheie a noii noastre direcții pentru viitor, ne îmbunătățim comunicarea externă pentru a ajunge cu mesajele noastre cheie către toți partenerii. Suntem convinși că acești pași vor întări și mai mult performanțele ViaCon. Construind conexiuni. Conştient.

Site-ul firmei: http://www.viacon.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/ViaconRomania
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/viacon-romania-srl

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2024. Design vmw

Search