Noutăți

Al treilea eveniment de networking marca TEC

Cel de-al treilea eveniment de networking marca TEC (Technology Enabled Construction) a avut loc în data de 10 martie 2022 la Grand Hotel Bucharest.

Odată cu ridicarea restricțiilor, membrii cluster-ului TEC s-au putut bucura de un eveniment clasic de networking, unde au putut schimba opinii cu privire la următoarele evenimente de anvergură, au stabilit grupuri de lucru și au socializat în scopuri profesionale pentru împărtășirea de informații relevante domeniului construcțiilor și digitalizării acestuia.

Alexandru Tănasă, ARGGO Consulting a deschis seara cu o prezentare despre contribuția pe care o aduce compania industriei construcțiilor privind transformarea digitală și inovația, împreună cu un case-study oferit prin platforma pe care au creat-o, Timeqode.

De asemenea, în cadrul serii, Mihaela Tudor, Tudor Communication ne-a împărtășit secretul succesului unui start-up despre comunicare (2Value) și cât de facilă este platforma pe care o pune la dispoziție tuturor companiilor care au nevoie să transmită către mass-media informații importante.

Adăugat acestor prezentări, membrii cluster-ului au împărtășit bucuria obținerii medaliei de bronz de la ESCA și a reușitelor realizate în ultimul an. 

Cluster-ul TEC își propune să devină un actor important în transformarea digitală în industria construcțiilor din România, iar acest lucru este realizabil dacă o vom face împreună!

Mulțumim tuturor membriilor implicați pentru buna desfășurare a evenimentului:

SAIDEL Engineering, Constructii Erbasu, TRIPTIC Studio, GRAPHEIN, POPP&Asociatii BIM Technologies, Encorsa, ARGGO, MIT Clima, Claritech, SixSense, TUDOR Communication, FGS Familia, Loop Operations, ALLBIM NET SRL, CADWARE ENGINEERING, PSC, Ovigroup, Solaron Construct, AVITECH Romania, Man and Machine, Casa Sociala a Constructorilor (CSC), Universitatea Tehnică de Construcții București, Ordinul Auditorilor Energetici din România (OAER)

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2022. Design vmw

Search