Misiune economică în Singapore

În perioada următoare, o serie de companii românești din domeniul construcțiilor și ingineriei, printre care se afla si #ClusterTEC,

 participă la o importantă misiune economică în Singapore în căutarea oportunităților de colaborare și inovație.

Această misiune are ca scop facilitarea legăturilor comerciale și tehnologice, oferind fiecărei companii participante ocazia de a-și îmbogăți cunoștințele și de a dezvolta parteneriate solide într-un mediu internațional.

Beneficii ale Misiunii Economice:

- Partajarea de Cunoștințe: Participanții vor avea oportunitatea să învețe de la companii singapureze despre cele mai recente practici și tehnologii în domeniul construcțiilor și ingineriei.

- Stabilirea de Parteneriate: Misiunea oferă o platformă excelentă pentru a stabili relații solide cu companii din Singapore, deschizând calea către colaborări viitoare și parteneriate strategice.

- Explorarea Oportunităților de Inovare: Fiecare companie are ocazia să exploreze soluții inovatoare, să identifice tendințe tehnologice și să se alinieze la standardele internaționale în industria construcțiilor.

- Extinderea Afacerii: Întâlnirile cu companii oferă posibilitatea de a explora noi piețe și de a extinde afacerile într-un mediu internațional.

Misiunea economică în Singapore reprezintă o oportunitate crucială pentru companiile românești de construcții și inginerie de a se conecta cu piața asiatică, de a dezvolta parteneriate și de a-și îmbunătăți capacitățile tehnologice pentru a rămâne competitive pe piața internațională.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2024. Design vmw

Search