Ovi Architecture & Engineering

Ovi Architecture & Engineering este o societate românească cu capital privat, parte componentă a OVI Group, care activează în domeniul proiectarii si construcţiilor, oferind servicii complete de proiectare pentru constructii civile, industriale, agricole si edilitare, consultanta inainte de executie, in timpul executie si lucrari de analiza a comportari in timp a constructilor,servicii de calitate şi soluţii inovative.

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

Echipa noastra se ocupa de toate aspectele unui proiect, de la idee si concept pana la avizarea proiectului si urmarirea de santier. Credem in traditii si dorim sa le intregram in proiectele noastre fara a ignora inovatia si tehnologia actuala. Toate proiectele noastre incorporeaza o viziune artistica unica, impletita cu o doza mare de functionalitate. Clientul este sufletul proiectului si de aceea dorim sa-i ilustram valorile si individualitatea printr-un design personalizat.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search