ARCADIA AEN ARCHITECTURE & PM

Cu peste 20 de ani experiență, Arcadia este specializată în proiectarea de structuri, arhitectură și servicii de management al proiectelor. Experiența noastră și palmaresul excepțional de proiecte recomandă Arcadia ca o companie capabilă să propună soluții de proiectare inovatoare, flexibile și avantajoase care sunt conforme și mult peste așteptările cerințelor clienților, fiind partenerul potrivit pentru dezvoltarea unei afaceri durabile.

Arcadia oferă o gamă completă de servicii înca din primele etape ale proiectului conceptual, până la finalizarea acestuia și fit-out. Ne putem adapta serviciile și echipele pentru a întâmpina cerințele și bugetele propuse folosind un design de cea mai înaltă calitate și tehnologii de construcție care aduc în prim-plan eficiența.

Arcadia asigură analiza calitativă aprofundată și soluții optime pentru cerințele proiectului dumneavoastră. De-a lungul anilor, Arcadia s-a concentrat să ramană în frunte în ceea ce priveste BIM – Modelarea Informationala a Cladirilor, acumuland și cultivând profesioniști talentați într-un departament inovator.

Cluster TEC

București, sector 1, Str. Alexandrina nr. 20-22, bl. C4, et. 2, ap. 3, cam. 7

  • dummy+4 0762.248.170

  • dummy office@clustertec.ro

Newsletter

introduceti adresa de email pentru a fi in contact cu noi

© Copyright TEC 2023. Design vmw

Search